Aldrik Dijkstra gekozen tot lijsttrekker ChristenUnie Hilversum

vrijdag 09 december 2005 09:42

Ook Kandidatenlijst & verkiezingsprogramma vastgesteld.
De algemene ledenvergadering van de ChristenUnie heeft Aldrik Dijkstra unaniem verkozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006.

Aldrik Dijkstra maakt zich daarmee op voor een tweede periode in de Hilversumse gemeenteraad.
 
“Ik ben blij dat ik de kar mag trekken voor de komende raadsperiode. We zijn de afgelopen bezig geweest ons eigen profiel te verbeteren en ik wil daar graag nog een raadsperiode aan werken want we zijn nog lang niet klaar”. “Het liefst gaan we dat met een tweede raadslid erbij doen”. Wij denken dat de kiezer de ingezette christelijk sociale lijn van de afgelopen jaren weet te waarderen. De tijd is wat ons betreft rijp voor een zetelverdubbeling en daar gaan we dan ook voor”.
 
Kandidatenlijst vastgesteld
De ChristenUniefractie is momenteel erg stabiel. Het huidige raadslid en de voltallige steunfractie staan weer op de lijst en willen ook daadwerkelijk door met de actieve politiek.
De kandidatenlijst bestaat uit 22 personen. Op de tweede plaats staat Jan de Wit, huidig fractieassistent en lid van de Commissie Verkeer en Buurt. De derde plaats wordt ingevuld door Jaqueline Nijenhuis, zij zal na de verkiezingen gaan participeren in de fractie. De verhouding vrouwen en mannen op de lijst is 1/3 – 2/3. “We zijn zeer tevreden met die samenstelling” zo zegt Aldrik Dijkstra.
 
Nieuwe bestuursvoorzitter a.i.
Tijdens de ledenvergadering werd ook een brede aanvulling van het bestuur goedgekeurd. Daarmee is het bestuur weer op volle sterkte. Douwe Klaas Schelling is benoemd tot voorzitter a.i. Schelling is op dit moment werkzaam als ambtenaar milieuhandhaving bij DWR.
 
Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma is ook door de ledenvergadering vastgesteld en zal volgende week worden gepubliceerd.
Labels
Vereniging

« Terug

Archief > 2005 > december

Geen berichten gevonden