Jan de Wit voor de derde keer Hilversums Politicus van het jaar

foto awardwoensdag 12 februari 2014 08:00

Fractievoorzitter en lijsttrekker Jan de Wit (ChristenUnie) is voor de derde keer gekozen tot Hilversums ‘Politicus van het jaar’ (Vakprijs). Uitreiking van de prijs over 2013 vond plaats tijdens het Politiek Café op dinsdag 11 maart 2014 in de Vorstin.

De verkiezing van de vakprijs en de publieksprijs wordt jaarlijks georganiseerd door oud-raadslid en initiatiefnemer Marco van Stralen in samenwerking met de De Gooi en Eembode en Dichtbij.nl.

Voor de vakprijs, de prijs waarin raadsleden en wethouders hun stem uitbrengen, waren dit jaar Joep Meddens van de SP, Arno Scheepers van de VVD en Jan de Wit de genomineerden. Uiteindelijk kreeg Jan de Wit de meeste punten. Collega’s noemden hem  'goed voorbereid' , 'altijd beleefd' en 'scherp in het debat.'

Jan de Wit won de prijs ook al in 2010 en 2011. De vakprijs werd in 2012 gewonnen door burgemeester Pieter Broertjes.

Tijdens de uitreiking van de prijs feliciteerde Jan ook Saami Akrouh (PvdA), winnaar van de publieksprijs en bedankte hij zijn collega’s voor de waardering. Ook blikte hij vooruit naar de verkiezingen: “Deze prijs driemaal winnen is heel mooi, bij de verkiezingen drie zetels halen zou nog mooier zijn”, aldus lijsttrekker Jan de Wit.

Labels
GR2014

« Terug

Archief > 2014 > februari

Geen berichten gevonden