Meehelpen met de campagne

Deze verkiezingen staat er echt wat op het spel. Op dit moment heeft de ChristenUnie twee zetels in de Hilversumse gemeenteraad. Het is spannend of wij deze twee zetels mogen houden. Help ons om genoeg stemmen te krijgen.

1. Ga met ons de straat op

Echt campagne voeren doe je op de staat. Op 10 Maart en 17 Maart gaan wij de straat op. Meedoen? Mail naar ons.

2. Like ons op Facebook

Het is een klein gebaar, maar door onze Facebook pagina te Liken laat je zien dat je ons steunt en help je onze boodschap een breder publiek te vinden.

Hier is onze Facebook-pagina. En vergeet niet ons te volgen op Twitter.

3. Vergeet zelf niet te stemmen

Elke stem kan het verschil maken. Zeker bij gemeenteraadsverkiezingen kan een tiental stemmen het verschil maken tussen één of twee zetels.

4. Vertel het je vrienden

Niets werkt zo goed als mond-tot-mondreclame. Vertel dat je ChristenUnie gaat stemmen en anderen zullen het ook gaan overwegen.

5. Bid

Wilt u bidden voor kracht en energie om ons campagne-werk te doen, wijsheid om in verkiezingsdebatten de juiste toon te vinden en in alles Gods liefde uit te willen dragen.

6. Doneer

De campagnekas raakt snel leeg door de aanschaf van promotiematerialen en het plaatsen van advertenties. Uw donatie helpt om de ChristenUnie onder de aandacht te brengen. Maak uw donatie over op rekeningnummer NL68 INGB 0006 6819 99 t.n.v. ChristenUnie Hilversum. Bedankt!

7. Word lid

Misschien wat ouderwets, maar door lid te worden steunt u de ChristenUnie middels contributie. Door lid te worden blijft u ook op de hoogte en beslist u mee op ledenvergaderingen. Word lid.