Verkiezingen 2018

Met onderstaande woorden en bijgesloten verkiezingsprogramma ging ChristenUnie Hilversum de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in. Nu de verkiezingen geweest zijn is dit programma niet minder relevant geworden. Wat in het verkiezingsprogramma staat moet juist nu gerealiseerd gaan worden.

Beste inwoner van Hilversum,

U bent waardevol
Hilversum is waardevol
Onze natuur is waardevol

Door het lezen van ons verkiezingsprogramma maakt u kennis met de waarden van waaruit wij onze politieke keuzes maken.
Wij willen een Hilversum waar iedereen zich veilig voelt en voor 100% meetelt. Waar jong en oud een toekomst hebben en naar elkaar omzien. En een groen en duurzaam Hilversum, waar we zorgvuldig omgaan met de schepping en de gezondheid van Hilversummers.

Een ideale samenleving bestaat niet, maar de ChristenUnie wil zich inzetten voor mensen in armoede en/of eenzaamheid, voor een stad (of dorp) waar iedereen prettig kan wonen en waar we zuinig zijn op de wereld om ons heen.
De ChristenUnie is een partij van christenen voor alle mensen. Wij willen iets uitstralen en doorgeven van de liefde die God heeft voor deze wereld, voor Nederland, voor Hilversum, voor u!

Geeft u ons uw vertrouwen?
Iedere stem kan het verschil maken. Dat betekent heel concreet: het verschil tussen één of twee raadszetels hangt af van een paar stemmen.
Mogen wij uw waardevolle stem op 21 maart?

Aafke Vreugdenhil en Tjerk Pelsma
Kandidaat raadsleden
ChristenUnie Hilversum